Каталог жіночого одягу на сайті
Шукаю зручний сайт із жіночими платтями та трикотажем, бо хочу побачити весь асортимент в одному місці. Мене цікавить не тільки фасон, а й склад тканини, тому завжди читаю опис до кожної моделі. Часто буває, що на різних сторінках представлені лише частини колекції, і доводиться переходити з одного ресурсу на інший. Хотілося б знайти сторінку, де є окремі категорії з платтями, светрами та іншими речами. Також важливо, щоб була інформація про сам бренд і відгуки покупців. Без цього складно прийняти остаточне рішення. Можливо хтось уже замовляв через офіційний ресурс і може підказати, де краще дивитися каталог.
8 Views

Коли я шукала сукню з трикотажу, то переглядала повний каталог саме тут, бо зручно, що всі категорії зібрані в одному місці. На сайті 25 Union є розділи з платтями, светрами та іншими позиціями жіночого одягу. Мені сподобалось, що до кожної моделі додані фото та вказані матеріали, що дозволяє одразу оцінити склад тканини. Також є сторінка про бренд із зазначенням року заснування та інформацією про власне виробництво. Перед вибором я переглянула відгуки, щоб зрозуміти досвід інших покупців. Навігація доволі проста, тому легко переходити між категоріями. У підсумку я змогла спокійно порівняти різні варіанти й обрати потрібну річ.