top of page

Apartment offers

Public·46 members

Dostlarla axşam vaxtı görüşdükdə bəzən söhbətə fasilə verib birlikdə internetdə vaxt keçirmək üçün alternativlər axtarırıq. Hamımızın internet sürəti və istifadə etdiyi cihaz fərqli olduğuna görə platformanın müxtəlif şəraitlərdə problemsiz işləməsi vacibdir. Azərbaycanda belə bir variantı seçməzdən əvvəl onun mobil uyğunluğunu, sürətini və istifadəyə başlama prosesini yoxlamaq üçün hansı sadə üsullardan istifadə edə bilərik?

7 Views

Məncə, axşam istirahəti üçün hər dəfə eyni şeylərə qayıtmaq lazım deyil. Bəzən yeni bir səhifə tapmaq belə kifayət edir ki, bir az vaxt maraqlı keçsin. Keçən həftə dostum hansısa yeni variant axtarırdı, mən də özüm baxdığım linkini göndərdim. O da nəzər salacağını dedi. Mən belə tövsiyələrdə çox iddialı danışmağı sevmirəm, çünki bir nəfərin xoşuna gələn şey başqasına ümumiyyətlə maraqlı olmaya bilər. Ona görə sadəcə “buna da baxa bilərsən” deyirəm vəssalam. :) Mənim üçün vacib olan odur ki, adam əvvəlcə nə ilə qarşılaşdığını başa düşsün, qaydaları oxusun və sonra öz qərarını versin. Axşam vaxtı rəqəmsal şəkildə bir az başını qatmaq istəyənlər üçün müxtəlif seçimlər onsuz da kifayət qədərdir. Bu da onlardan biri kimi nəzərdən keçirilə bilər.

Terms & Conditions I © 2020 To Glion Student Life. Created By Karim Ghedira a Glion Higher Education Student I This website is designed for internal use only I Privacy 

bottom of page