İş gününün sonunda çox yorğun olduğum üçün uzun qeydiyyat prosesləri və mürəkkəb menyular mənə uyğun deyil. Sadəcə brauzerdən daxil olub bir müddət istifadə edə biləcəyim, sonra isə rahat şəkildə çıxacağım bir internet variantı axtarıram. Azərbaycanda belə seçimləri araşdırarkən saytın sürətli açılması və mobil telefonda düzgün işləməsi ilə yanaşı, məxfilik siyasətində hansı məlumatların saxlanıldığını və hesabın necə qorunduğunu da nəzərdən keçirmək lazımdırmı?
8 Views

Dostlarla söhbətdə tez-tez həftəsonu nə etmək barədə müxtəlif fikirlər ortaya çıxır. Bir nəfər şəhərə çıxmaq istəyir, digəri evdə qalmağa üstünlük verir, mən isə çox vaxt plansız istirahəti seçirəm. Evdə rahat oturub internetdə yeni şeylər tapmaq da mənim üçün pis variant deyil. Keçən dəfə müxtəlif rəqəmsal platformalara baxarkən səhifəsinə də keçdim. Bir az məlumatları oxudum, səhifədə gəzişdim və sonra linki yadda saxladım. Məncə, axşam üçün fərqli bir seçim axtaran adam əvvəlcə özü nəzər sala bilər. Mən hər hansı bir şeyi sırf kiminsə məsləhətinə görə seçməyi sevmirəm. Əvvəlcə özüm baxıram, qaydaları oxuyuram, sonra qərar verirəm. :) Bu yanaşma mənə daha normal görünür. Ona görə də burada bunu böyük reklam kimi yox, sadəcə alternativ kimi qeyd edirəm. Kiminsə marağı varsa, baxa bilər. Əgər uyğun gəlməsə, internetdə başqa seçimlər də kifayət qədərdir.